pietruszka002 Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2012 , A gdzie mogę kupić na mieście wodę destylowaną? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Np. Na stacji benzynowej (demineralizowana to to samo co destylowana ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Kupisz ją na każdej stacji benzynowej i w większości sklepów np. Auchan. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez owadomaniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Jeśli liczysz się z tym jak szybko złotówki opuszczają Twój portfel to zdecydowanie skieruj się do marketów, a stacje omijaj szerokim łukiem. Gdy jeszcze kupowałem wodę to w dobrych cenach można ją było dostać np. w Auchan właśnie, Carrefourze i Kauflandzie. Real natomiast miał ceny jeszcze bardziej kosmiczne niż stacje benzynowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja polecam deszczówkę. Za darmo i lepsza niż 'kranówa'. Stosuję od dawna i 0 wykwitów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Destylke najlepiej kupować w sklepach niż na stacjach. U mnie w Bielsku na stacji za 1 litr wody zapłacę 4 zł z groszami, a w sklepie za tyle pieniędzy mam 5 litrów. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez owadomaniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietruszka002 Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) wszystkim dziękuje za odpowiedzi i wskazówki . Ale nie był bym taki pewien co do deszczówki bo kiedyś próbowałem z śniegiem to brudny był . Od razu mówię że to było wystawione wiadro na podwórko a nie zbierany z ziemi?!!!!. Mam jeszcze takie pytanie czy jeśli przepuszczę wodę przez filtr to coś pomoże ??? Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Przez jaki filtr chcesz ją przepuszczać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Jeśli byłby to np. Filtr do wody Brita (lub innej firmy) , to tak. Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez VistaManiak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietruszka002 Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2012 To właśnie mam filtr Brita . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 To możesz używać go spokojnie . Wykwitów wtedy nie będzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi