Gekon Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam Na razie zdjęcia są jakie są... Niedługo się przeprowadzam więc nie wiem czy to terrarium zostanie czy będę zmuszony je sprzedać. Jak zostanie to te kable z termometra, hydrometra, wiatraczka i oświetlania będą schowane. D. Burmanii D. Paradoxa P. Sethos P. Agnata i Wesser. P. Ehlersiae P. Agnata, Wesser x2 i mały P. Jaumavensis W całości Oraz czekające na roślinki i oświetlenie terrarium pod Drosera Petiolaris Complex Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 13 Maja 2012 Autor Share Napisano 13 Maja 2012 (edytowane) Korzystając z dzisiejszego słonecznego dnia, postanowiłem pocykać trochę zdjęć kapturnic i nie tylko... Kapturnice: Psittacina dochodzi o siebie po ataku mszyc i wymienieniu podłoża- dopiero po prawie roku hodowli zobaczyłem że 95% podłoża to...perlit Rubricorpora 'Claret' Catesbaei- zeszłoroczny kielich. Muchołówki: G17 X G14 G16 – Slack's Giant Akai Ryu Yellow G14 – Dirk Ventham's Giant Big Mouth Red green i Fused Tooth. Są takie zmasakrowane przez mojego psa- bodajże w lutym gdy donica stała na podłodze wykopał w niej dołek i pogrzebał muchołówki Rosiczki: D. Capensis- czy nasionka można już zebrać? D. filiformis- Zamówiłem 10, przyszło 9 a zostało 6- również wina mojego psa Zdjęcie tylko dwóch bo tylko one się wybudziły jak na razie Edytowane 13 Maja 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldo Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) dlaczego muchołówki są w takim kiepskim stanie.? Edytowane 14 Maja 2012 przez waldo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Red green i Fused Tooth. Są takie zmasakrowane przez mojego psa- bodajże w lutym gdy donica stała na podłodze wykopał w niej dołek i pogrzebał muchołówki Edytowane 14 Maja 2012 przez Artistide Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldo Napisano 14 Maja 2012 Share Napisano 14 Maja 2012 Pies zniszczył Red green i Fused Tooth .A reszta tez w kiepskim stanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 14 Maja 2012 Autor Share Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Czy ja wiem czy takie zmasakrowane? Budzą się po zimowaniu i do tego dostałem je dosyć niedawno więc się dopiero co zaaklimatyzowały. Edytowane 14 Maja 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Mały update Oraz mały bonusik : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 A co to za roślina na ostatnim zdjęciu? Owadożerne to to? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Canis familiaris var. nigris... czy owadożerny to diabli wiedzą, ale mięsożerny na pewno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 A to mój mięsożer W razie pytań, nie siedzi cały życie przy budzie jest wypuszczany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Piesek to labrador o imieniu Strzałka Owadożerna jest bo czasami muchę sobie upoluje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roslina1991 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 A mój to kundel ma na imię Falko i jest ładniejszy od twojego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 A mój to kundel ma na imię Falko i jest ładniejszy od twojego Nie bo moja jest ładniejsza Dobra, koniec tego off topu Podziwiajcie rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Ta ostatnia najlepsza. Musze sobie taką sprawić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 29 Lipca 2012 Autor Share Napisano 29 Lipca 2012 Witajcie! Po bardzo długiej przerwie spowodowanym brakiem dostępu do neta gdyż się przeprowadzałem, wstawiam fotki Dużo się zmieniło- w ciągu niecałych dwóch miesięcy, rośliny złapały ogromną ilość owadów co po nich widać Niestety ale są też złe wieści- Rubricorpora została doszczętnie zniszczona przez wiatr a jeden kielich który się odstał został zjedzony przez ślimaki... ale roślinka powoli odżywa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi