Arturr0 Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Dzban faktycznie ogromny. Coś mi się wydaje, że jedna mucha to trochę mało, aby taki dzban wyhodować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 31 Lipca 2012 Autor Share Napisano 31 Lipca 2012 Dostała jeszcze kilka 'grudek' pyłku pszczelego ale to już dawno. Akurat dzbanecznik łapię najmniej owadów ze wszystkich. Odkąd tu jest to złapał jedną muchę i 2 muszki owocówki, podczas gdy muchołówka ma już na swoim koncie kilkanaście owadów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 13 Października 2012 Autor Share Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Ostanie zdjęcia z tego roku bo za niedługo nie będzie co fotografować bo wszystko idzie spać. S. Rubricorpora w tym roku nie zbyt jej szło. Mszyce, silny wiatr i ślimaki robią swoje... mam nadzieję że w przyszłym sezonie się to zmieni Są to kapturnice które kupiłem za grosze. W sumie za 29 roślin zapłaciłem zaledwie 5 funtów (25zl ) Wiem że są to S. Flava, S. Leucophylla, S. Minor, S. Excellens i jakieś hybrydy tyle że podczas inwazji mojego siostrzeńca pomieszały mi się identyfikatory więc dowiem się dokładnie cóż takiego dopiero na wiosnę Reszta: Edytowane 13 Października 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 13 Października 2012 Autor Share Napisano 13 Października 2012 Rozmnażalnik Kiedyś były tu tłustosze. Dziś służy to jako miejsce do rozmnażania roślin. D. Regia przeniesiona z parapetu na zimę do terrarium. Na wiosnę wróci na swoje miejsce D. Prolifera. Wysiane nasiona i sadzonki liściowe. Sorki za niewyraźne zdjęcie Od lewej- B. Liniflora i P. Tomentosa D. Filiformis Od lewej- jakiś tłustosz której nazwy nie pamiętam. Papryczki oraz S. Debile B. Guehoi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi