Marrom Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Zwycięzcą kwietniowej edycji konkursu zostaje Tough. Gratuluję pięknej rośliny, zdjęcia oraz nagrody Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Gratuluję pięknej rośliny. :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomason Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Gratulacje Świetna roślina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VistaManiak Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) Również gratuluję . Edytowane 2 Maja 2012 przez VistaManiak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) Gratuluje ci i mam nadzieje że mój cefal dorówna twojemu okazałością za rok bo na razie to podrostek Edytowane 2 Maja 2012 przez Lemiesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Dziękuje, dziękuje.. Lemiesz, jak będziesz o niego dbał, to jeszcze ładniejszy będzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Dziękuje, dziękuje.. Lemiesz, jak będziesz o niego dbał, to jeszcze ładniejszy będzie. Nie dbasz o swojego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 (edytowane) Nie dbasz o swojego? W zasadzie się nim nie interesuje, siedzi w terra i tyle mnie on obchodzi. Natomiast oświetlenie jest słabsze niż słoneczne, przez co nie wygląda ona tak jakby mógł. Pułapki spokojnie mógłby mieć 50% większe i o wiele bardziej wybarwione (chociaż teraz jest bordowy, a na fotce jeszcze zielony), dlatego w tym roku zamierzam go stopniowo odzwyczaić od wysokiej wilgotności i spadków temperatury, żeby mógł rosnąć z kapturami i wyglądał jak "człowiek". Edytowane 3 Maja 2012 przez Tough Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi