Skocz do zawartości

Pytania na początek hodowli : )

kblazek

Rekomendowane odpowiedzi

Sory, że takie głupie pytanie, ale czy ty nie wsadziłeś przypadkiem tych nasionek w zwykłą ziemię? Bo wszędzie piszesz o ziemi, a nie torfie... i nie wiem, czy tylko źle napisałeś, czy może faktycznie jest to ziemia.

Odnośnik do odpowiedzi

Nie to nie jest zwykła ziemia tylko właśnie torf.: ) a co nadaje się do terrarium ?

Czy torf nadaje się do terrarium? Oczywiście że tak. Bo w czym innym byś rośliny trzymał. Co do muchołówki w terrarium- wiem o jakie terrarium Ci chodzi i przeczytaj dalsze komentarze w tamtym temacie :)

Edytowane przez Gekon
Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło mi raczej jakie rośliny nadają się do terrarium. Sądzac bo tym co widziałem na forum wszystko prócz muchołówek i niektórych rosiczek

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko oprócz kapturnic, muchołówek, rosiczek (poza petiolaris i queensland) i niektórych dzbanków. Wystarczy poczytać opisy roślin i wtedy będziesz wiedział które mogą być w terrarium a które nie.

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej przeszukaj dzial sprzedam i sklepy specjalistyczne jak np. Carnisana.pl czy carnivoria.eu a nie allegro...

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.