Artistide Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Nie szukałbym na Twoim miejscu na allegro. http://www.owadozery.pl/shops.php Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 + http://www.rosliny-owadozerne.pl/Sprzedam-f112.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Rozejrzę się po forum i allegro za czymś już wyrośnietym. Amen Jak kosa powiedział- muchołówki nie powinny a nawet nie mogą być w terrarium. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kblazek Napisano 6 Maja 2012 Autor Share Napisano 6 Maja 2012 No ok. Chciaż widziałem jak ktoś wykonał bardzo ładne i funkcjonalne terrarium i właśnie muchołówke miał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bondzio Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Sory, że takie głupie pytanie, ale czy ty nie wsadziłeś przypadkiem tych nasionek w zwykłą ziemię? Bo wszędzie piszesz o ziemi, a nie torfie... i nie wiem, czy tylko źle napisałeś, czy może faktycznie jest to ziemia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kblazek Napisano 6 Maja 2012 Autor Share Napisano 6 Maja 2012 Nie to nie jest zwykła ziemia tylko właśnie torf.: ) a co nadaje się do terrarium ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) Nie to nie jest zwykła ziemia tylko właśnie torf.: ) a co nadaje się do terrarium ? Czy torf nadaje się do terrarium? Oczywiście że tak. Bo w czym innym byś rośliny trzymał. Co do muchołówki w terrarium- wiem o jakie terrarium Ci chodzi i przeczytaj dalsze komentarze w tamtym temacie Edytowane 6 Maja 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kblazek Napisano 6 Maja 2012 Autor Share Napisano 6 Maja 2012 Chodziło mi raczej jakie rośliny nadają się do terrarium. Sądzac bo tym co widziałem na forum wszystko prócz muchołówek i niektórych rosiczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Wszystko oprócz kapturnic, muchołówek, rosiczek (poza petiolaris i queensland) i niektórych dzbanków. Wystarczy poczytać opisy roślin i wtedy będziesz wiedział które mogą być w terrarium a które nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Wszystko oprócz kapturnic, muchołówek, rosiczek (poza petiolaris i queensland) i niektórych dzbanków. W Raczej wszystkie dzbaneczniki nadają się do terrarium.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 No a Ventrata czy Alata? Nie mówię że one w terrarium umrą no ale po co je tam trzymać skoro przeżyją na parapecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Lepiej przeszukaj dzial sprzedam i sklepy specjalistyczne jak np. Carnisana.pl czy carnivoria.eu a nie allegro... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi