Skocz do zawartości

Jak wysiać nasiona?

KONDZIU_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Sam sobie poszukaj informacji na ten temat. Na forum masz dział FAQ, poza tym Google wyłączyli?

edit: btw.

Wystarczy podlać puszkę w której znajduje się sadzonka i roślinka po kilku tygodniach zacznie swoją ciężką pracę. Oczywiście dokładna instrukcja hodowli jest dołączona do każdej puszki.

Ze stronki, do której podałeś link.

Edytowane przez Artistide
Odnośnik do odpowiedzi

Sam sobie poszukaj informacji na ten temat. Na forum masz dział FAQ, poza tym Google wyłączyli?

edit: btw.

Ze stronki, do której podałeś link.

No tak, ale zasadziłem ją 14.04.12 i nadal nic. Nasionka mają być na powierzchni, prawda?

Odnośnik do odpowiedzi

Kondziu. Jest opis uprawy muchołówki na tym forum, przyklejony. Poczytaj go sobie, jest tam zupełnie wszystko co musisz wiedzieć. Znajdź informacje, które powiedzą Ci co zrobiłeś dobrze, a co źle. Nic na talerzu nie dostaniesz.

Odnośnik do odpowiedzi

Kondziu. Jest opis uprawy muchołówki na tym forum, przyklejony. Poczytaj go sobie, jest tam zupełnie wszystko co musisz wiedzieć. Znajdź informacje, które powiedzą Ci co zrobiłeś dobrze, a co źle. Nic na talerzu nie dostaniesz.

Wiem. Jestem nowy na forum, więc jeszcze się nie połapałem gdzie co jest. Mógłbyś chociaż podać mi link do tych informacji, albo powiedzieć gdzie ich szukać?

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.