kudlataa Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Witajcie Oto moja przekomiczna rosiczka (syjamska palma ) po ataku mszyc ale to nie o tym. Chciałam zapytać czy tę łodygę mogę wkopać w ziemię czy raczej niebardzo bo zgnije? Albo czy macie jakiś sposób aby ją skutecznie podepszeć bez tych patyków, które niezbyt ładnie wyglądają i z czasem kruszeją w wilgotnym podłożu (obawiam się także o ich gnicie)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) Możesz ukryć tę łodygę w ziemi, zresztą był już podobny temat:klik Edytowane 15 Maja 2012 przez owadomaniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 O_O Ale sobie wyhodowałaś badyla... Podobny temat już był. Nie mam siły go szukać. Można wciągnąć ten cały "pień" pod ziemię. Najlepiej go nie złamać, ale nawet gdyby się tak stało, to wówczas poziom wody na poziomie ziemi aż zacznie znowu rosnąć i po krzyku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomason Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Oto ten temat. Wystarczyło użyć opcji szukaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlataa Napisano 15 Maja 2012 Autor Share Napisano 15 Maja 2012 Dziękuję wszystkim za odpowiedź i jutro się zabieram za chowanie badyla Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi