Lemiesz Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Mam pytanie kupiłem miesiąc temu kapturnice barbapappa i wyszedł mi już duży kaptur nie wyrośnięty a mniejsze od niego które przyszły otworzyły się nie wiem co robić proszę o sugestie a te oparzenia na innym kaptur to z przesyłką taki przyszedł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 "Wyszedł duży nie wyrośnięty."- tak napisałeś, zdecyduj się. Poza tym wszystko jest ok z Twoją rośliną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 21 Maja 2012 Autor Share Napisano 21 Maja 2012 "Wyszedł duży nie wyrośnięty."- tak napisałeś, zdecyduj się. Poza tym wszystko jest ok z Twoją rośliną. No tak ale mam mniejsze które się już otworzyły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 No tak ale mam mniejsze które się już otworzyły Ten rośnie większy i tyle poczekaj, trochę cierpliwości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Ten kaptur jest w pełni normalny i po prostu jeszcze nie urósł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 21 Maja 2012 Autor Share Napisano 21 Maja 2012 Ten kaptur jest w pełni normalny i po prostu jeszcze nie urósł. Dzięki po prostu się martwiłem że mam złe warunki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Sprawa załatwiona. Temat zamykam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi