Ghost Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Witam, od kilku dni przeniosłem moją muchołówkę i rosiczkę na dwór. Dzisiaj jak poszedłem je podlać zauważyłem że biega pełno mrówek koło nich, a muchołówka już ma zamkniętych 6 pułapek a ma ich wszystkich tylko 7;p. Obie roślinki są bardzo młode. Czy lepiej je przestawić w inne miejsce? Czy mrówki nie podeżrą trochę roślinek;p są one jeszcze bardzo młode. Z góry dziękuje za odpowiedź! Pozdrawiam Ghost Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 22 Maja 2012 Autor Share Napisano 22 Maja 2012 Znalazłem już interesujący mnie post na forum. Z góry przepraszam za zamieszanie. Edit: Cephalotus, 22.05.2012 21:28, troszkę przyciąłem post. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Może daj link do tematu dla potomnych? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost Napisano 22 Maja 2012 Autor Share Napisano 22 Maja 2012 http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php?showtopic=7853 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 Kto szuka, znajduje. Chwała Ci i cześć za to! Ludzie, bierzcie z niego przykład. Tylko może najpierw znajdujcie, a potem postujście. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi