Lukash Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Faktem jest, że Twój obiekt wzbudził zainteresowanie nie jednej osoby. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Tak, chyba glownie mojej Ale poczekam do wieczora, nie kazdy od rana caly dzien na forum przesiaduje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Na moje oko D. pulchella x nitidula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Dzieki Radek, właśnie tak typuje, ale może trzeba będzie jeszcze zaczekać aż nieco podrośnie. Chyba że ktoś jeszcze się wypowie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Co to za gatunek bo zapomniałem Proszę o pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 To trolling czy na poważnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Czemu trolling ? Już przypomniała mi się nazwa, Capensis tak ? Zamiast od razu mi napisać Capensis piszesz głupie posty, które nic nie wnoszą... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Ja obstawiam że to Dionea Muscipula ale mogę się mylić. Może ktoś coś lepiej wie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Czy dla tak popularnego gatunku trzeba pisać posta, zamiast poszukać we własnym zakresie? Zdjęcia capensisa różnych odmian przewijają przez połowę tematów forum. Dodatkowo można wejść na stronę np carnisany i tam sprawdzić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 chwast czy rosiczka?siałem tak:capensis, alba,madagaskańska,spatulata, nathelensis i chyba binata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Patrz tu Tu masz odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 tak tylko tej nie siałem dałem poprawkę kilka postów niżej po sprawdzeniu:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porter Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Hej Co to za rosiczka? Jestem pewny że to któraś z sióstr z Queensland ale która ? Mógłby ktoś pomóc? Link do zdjęcia: http://www.bankfotek.pl/view/1732340 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Obstawiam młode Drosera adelae. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 a wg mnie schizandra Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi