owadomaniak Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Tak, to drosera aliciae. Edytowane 14 Września 2012 przez owadomaniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yafumi Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Takie o kupiłam i nie wiem jaka to odmiana. Bardzo proszę o identyfikacje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Drosera capensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Drosera capensis "alba" i "typical" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Moim zdaniem nie ma tam 'alby', ale w sumie ciężko powiedzieć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Jak na mój gust są to niewybarwione typicale... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Jak na mój gust są to niewybarwione typicale... Jeśli mnie oczy nie mylą większość roślin jest faktycznie nie wybarwiona, ale są co najmniej dwie wybarwione. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Takie o kupiłam i nie wiem jaka to odmiana. Bardzo proszę o identyfikacje. OK, widzimy, że w furze masz skórę. Zrób zdjęcia w bardziej normalnych warunkach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 (edytowane) Bo już zgłupiałem;p Drosera occidentalis ssp. occidentalis? Klikajcie na zdjęcie dużo ładniej widać.... kwiat Edytowane 24 Września 2012 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Czy to to cudo na zdjęciu to mała spatulata, czy też wyrosło mi coś innego w doniczce ze spatulatami? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 caspensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Dziękuję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 to Drosera natelensis czy coś innego ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Na 95% tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Dziękuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi