owadożer Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Ventrata Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio449 Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Dzięki za odpowiedz tak też myślałem i nawet dobrze ,że jest to ventrata to mój pierwszy dzbanecznik Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueb Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Czy to N. 'Rebecca Soper'? Kupiony w obi za 7 zł na przecenie. Niestety, bez dzbanków. Ciemniejsze liście wskazują na Rebekę, ale nie jestem pewien czy to nie wynika ze złych warunków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Też sądzę, że Rebeka, z powodu złych warunków, małej ilości światła, raczej poszłaby w drugą stronę, niczym innym w zasadzie zaszkodzić nie mogą, biorąc pod uwagę jej obecny stan. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaMek Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Wie ktoś co to za odmiana dzbanecznika sprzedawanego w OBI? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Wie ktoś co to za odmiana dzbanecznika sprzedawanego w OBI? bez zdjęcia to my możemy w jasnowidza się pobawić - może to byc miranda, louisa, rebecca soper, ventrata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaMek Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 dzbaneczki z tego tematu: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...&pid=998369 jeśli to zdjęcie nie wystarczy to zrobię lepsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Nepenthes Ventricosa x Alata (N.x Ventrata) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Już miałem z Obi wychodzić a tu półka z przecenami i oto on: Podpisany N. gracilis ale wątpię i strzelam w Ventrate, co Wy na to? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Ten podeschnięty dzbanek wygląda bardziej na Ventrate, ale na razie podpisz xxx jak wytworzy dzbanek się dowiesz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 100% Ventrata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam Czy ktoś mógłby mi pomóc w identyfikacji? Podobnie dzony1991 zakupiłem w Obi wczoraj dzbanecznika podpisanego jako dzbanecznik smukły, ale też jakoś wydaje mi się, że to Ventrata... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldo Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 tak, wygląda na Ventrate Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) Proszę o potwierdzenie (lub nie) czy to spectabilis Edytowane 9 Maja 2013 przez bartek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Prośba o identyfikację dzbanecznika. Kupione od Carnisany na tegorocznej wystawie w Warszawie. Zapomniałem spytać na miejscu, akurat była fala zwiedzających i straszny chaos Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi