radek627 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Michael- Dionaea muscipula 'Regular Form' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 To oczywiście możliwe, ale nie jest wykluczone, że to 'Justina Davies'. Pokrój się zgadza z grubsza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttigg Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 Kupiłem kilka dni temu w OBI (to wszystko było w jednej doniczce o średnicy 5cm ), wystawiłem na słońce żeby się wybarwiło, można to już zidentyfikować, czy jeszcze nie bardzo? A ten mój to co to może być? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaKtuseK Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 Mi to wygląda na Red-green Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 Macie jakieś pomysły co to może być ? co do ostatniej jestem prawie pewien, że to Spider. Pierwsza podobna do Paradisia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 2.Green sawtooth 3.Dracula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 Wątpie ,że 3 to 'Dracula' , wydaję mi się, że to 'Dutch' . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 Też wątpie, że to Dracula, może to jakiś Dentate, bo ma faktycznie trójkątne malutkie ząbki. Od środka się powoli wybarwia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaha Napisano 12 Lipca 2013 Share Napisano 12 Lipca 2013 Napisałem, że to Dracula bo moja Dracula wybląda bardzo podobnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sn@jpeRos Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 Prosiłbym o identyfikacje . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 Dionaea muscipula 'Regular form' - po raz "enty" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painkiler1 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Muchołówki Kupowane jako mix, ale warto by było wiedzieć chociaż w przybliżeniu do czego to podobne 1. 2. 3.(dwie rośliny rozsadzone z jednej doniczki pierwsza druga Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Jeśli chodzi o muchołówki z mixu to niestety nie można ich nazywać. To są po prostu regulary. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 1. Podobna do mojej 'G14 Rosetted'? Podobna, ale tylko tyle można z całą pewnością powiedzieć. Dorian ma rację, nie ma co próbować oznaczać. Po prostu Dionaea muscipula. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 Red Dragon? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi