FishHunter Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Kolejny Weser ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manys Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 Ja bym obstawiał Tinę, ale najpewniej po kwiatku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Cóż to za tłustosz ? pochodzenie OBI Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 'Tina' . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 'Tina' . Tez mi się tak wydaje.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzech45 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 W końcu doczekałem się kwiatka, wydaje mi się, że to Weser ale nie mam pewności. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 W końcu doczekałem się kwiatka, wydaje mi się, że to Weser ale nie mam pewności. Podobny to Tiny...ale tina od małego ma małe liście (nigdy nie są trójkątne) więc chyba weser... . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Podobny to Tiny...ale tina od małego ma małe liście (nigdy nie są trójkątne) więc chyba weser... . To na 100 procent nie weser, zupelnie inny ma kwiat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomikxd3 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 To na 100 procent nie weser, zupelnie inny ma kwiat. jesteś pewny, ze na 100 procent? https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q...KEu_1oJJ5g3AyFL Bo mam wątpliwości..tu jest podobny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 http://cpphotofinder.com/pinguicula-weser-3877.html Tu masz zdjęcia 'Wesera' .Na zdjęciu Orzecha45 jest Pinguicula 'Tina'! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Potwierdzam tina. Chomik masz wesera i tine, żeby się wypowiadać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ania :) Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Hej. Dziś nabyłam tłuściocha. Oczywiście "no name", ale nie jest to Tina Jeśli by ktoś mógł i podjął się chociaż przypuszczalnej identyfikacji, to bym była wdzięczna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 wygląda na 'agnato - cośtam' trzymane w ciemnicy, liście strasznie białe i wybiegnięte, uważaj, żeby się nie spaliła przy większym słońcu Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ania :) Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 wygląda na 'agnato - cośtam' trzymane w ciemnicy, liście strasznie białe i wybiegnięte, uważaj, żeby się nie spaliła przy większym słońcu Pozdrawiam Dzięki Tak, kupowane na giełdzie z roślinami z takich półek magazynowych. Jak długo już tam stały, to nie wiem, ale pewnym jest, że światła długo nie widziały Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Proszę o identyfikację delikwenta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi