foczu Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Mam ten sam gatunek co koega wyżej. I czy Sarracenia barbapappa powinna mieć ciecz w dzbanuszkach? Bo moja własnie nie posida:-( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FishHunter Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Zanim to nie podrośnie i nie wybarwi się podpisz sobie jako Sarracenia hybrid. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FishHunter Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Poczekam i wrzucę za jakiś czas, Teraz ma dużo słońca więc czekam na bardziej efektowne wybarwienie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttigg Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) Kupiłem kilka dni temu w OBI, przez ten czas już się trochę wybarwiła, czy to Chelsonii czy jeszcze coś innego? To wszystko było w jednej doniczce 8cm (doniczka na zdjęciu ma około 13x27cm) Edytowane 7 Lipca 2013 przez Sttigg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Wygląda na 'Chelsoni' Nowe liście strasznie wybiegnięte, musisz zapewnić jej dużo światła, żeby się ładnie wybarwiła Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Wydaje mi się że jakiś mieszaniec z purpurea ale nic wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 wygląda jak mała Catesbaei : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Faktycznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
northerka Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Mam takie pytanie. Tylko w obi są takie roślinki? W castoramie albo brico marche raczej niema nie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Castoramie chyba są , ale co do ceny to nie wiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrykf17 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Witam, uprzejmie proszę o identyfikację tej oto kapturnicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Castoramie chyba są , ale co do ceny to nie wiem. Też zależy od samego sklepu, kiedyś u mnie w castoramie były, teraz nie ma. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Witam, uprzejmie proszę o identyfikację tej oto kapturnicy Sarracenia purpurea. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
northerka Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 (edytowane) Pewnie u mnie nie będzie, ale jak ten upał minie to się tam przejde Edytowane 27 Lipca 2013 przez northerka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi