Ioreth Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Moja kapturnica w końcu nabrała kolorków. Co to? Wygląda jak moja x 'Farnahamii', ale mogę się mylić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Siemka, udało mi się kupić w niskiej cenie kapturnice. Jestem ciekaw co to za gatunek, na doniczce piszę tylko roślina owadożerna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Co to za cudo? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Sarracenia x catesbaei jak na moje oko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Natalia.t - prawie na pewno S. Stevensi Przemek002 - to Leucophyla Emczer - wygląda na małą S. Leucophyla Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Ile cie kosztowała, dziś ja nabyłeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueb Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 (edytowane) O ile dobrze pamiętam to kapturnice kosztują tam 9,99zł, sam tam ostatnio kupiłem jedną. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez blueb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmaciej Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Ile cie kosztowała, dziś ja nabyłeś? 4,50 zł tak,tak dziś nabyłem Edytowane 6 Czerwca 2014 przez lukmaciej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Juthatip Soper? Lub jakiś jej mieszaniec? Wczoraj patrzała na mnie w kauflandzie i jak zawsze nie mogłem się powstrzymać. 9,90 za dwa stożki wzrostu, dałem się przekonać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Jakaś krzyżówka leucophylli. Za dyszkę też bym się skusił Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 No baaa... za dychacza takie cudo to ja bym brał wszystkie a moja Luba by szału dostała hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emczer Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Cóż. Też fajnie To mam już cztery takie same kaptury na to wychodzi Dwie malutkie i dwie sporsze, fajnie. Za parę dni pójdą na balkon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunnystar Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Witam. Prosiłabym o zidentyfikowanie cóż to za kapturnica? Podejrzewam farnhamii, ale pewna nie jestem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 No więc tak hurtowo : jakub - Catesbaei na 100 CarnivorousPlants - S. purpurea ssp venosa na 100 dwilu - Twoja to na 100% Chelsoni, to nie może być żadna Barbapappa MorganCrane - musiałbym zobaczyć ją na innym zdjęciu, z większym kielichem, ale na 80% po prostu niewybarwiona Farnhamii przemek002 - leucophylla z domieszkami czegoś pewnie .. nie ufałbym w prawdziwość S. leucophylla z holenderskiej produkcji masowej natalia.t - Farnhamii prawdopodobnie, ale musiałbym zobaczyć ją "kompleksowo" , jak tworzy liście itd lukmaciej - Chelsoni na 100 emczer - osobnik nr 1 nie wiadomo, musi podrosnąć, wytworzyć jakiś większy, wybarwiony kielich, no chyba że to odmiana 'bezbarwna' osobnik nr 2 - to jest hybrydka, która ma swoją własną nazwę - S. 'Fiona' bunnystar - farnhamii na 100 Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krople_rosy Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Hej Hej ! Już od roku nieoznaczona kapturnica Też chciałaby znać swoje imię Dziękuję :* Niestety przy obracaniu zdjęcia straciła na swojej smukłości i wysokości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi