Alberciarz Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Przydałoby się lepsze zdjęcie, bo te dwie odmiany różnią jedynie pokrojem, zdjęcie nie jest zbyt dokładne. Obstawiam jednak Barbapappę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam proszę o identyfikację kapturnicy. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 To jest S. leucophylla x 'Mitchelliana' , tutaj zdjęcie moich - http://carnisana.pl/files/products/LEUCO%20X%20M.jpg , ale teraz na lato podobnie mi się wybarwiają do Twoich Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Dzięki bardzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karl44 Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Przydałoby się lepsze zdjęcie, bo te dwie odmiany różnią jedynie pokrojem, zdjęcie nie jest zbyt dokładne. Obstawiam jednak Barbapappę. Takie zdjecia moga byc czy jeszcze raz zrobic? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Karl - teraz zdjęcie jest dobre Skąd ją masz ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karl44 Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) kupilem za 21zl w rzeszowie mam ja zaledwie od dwoch tygodni. Mam pytanie do znawców, kiedy najlepiej jest ja rozmnażac? A moze kazdy termin oprocz zimy jest wlasciwy? Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez karl44 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Pytałem głównie z tego względu, że jeśli to był jakiś hipermarket, coś typu Obi, Leroy Merlin itp to będzie to 'Swaniana' . Możesz porozsadzać, parę roślin zapewne jest już w doniczce, ale wizualnie lepiej wygląda ona w kępce paru roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Słuchajcie, ta poprzednia kapturnica to raczej nie jest S. leuco x mitcheliana. Chodzi mi o post z 1 sierpnia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karl44 Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Pytałem głównie z tego względu, że jeśli to był jakiś hipermarket, coś typu Obi, Leroy Merlin itp to będzie to 'Swaniana' . Możesz porozsadzać, parę roślin zapewne jest już w doniczce, ale wizualnie lepiej wygląda ona w kępce paru roślin Nie kupilem w markecie tylko sklepie ogrodniczym link do strony http://www.klomb.rzeszow.pl/, kupilem u nich w sklepie osobiscie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 To może najlepiej byłoby wysłać fotkę z pytaniem do sprzedawcy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karl44 Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 To może najlepiej byłoby wysłać fotkę z pytaniem do sprzedawcy? bede tam w piatek to sie zapytam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny8_1991 Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Prośba o identyfikacje kapturnicy. Przyznaje że to moja pierwsza, dostałem ją w gratisie od Carnisany. Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez danny8_1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Najlepiej zapytać w Carnisanie. Masz ją za głęboko wsadzoną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny8_1991 Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Tak jak mówiłem to moja pierwsza, więc nie wiedziałem za bardzo jak ją wsadzić. Już to poprawiłem i jest trochę wyżej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi