Skocz do zawartości

Terrarium

Ghost

Rekomendowane odpowiedzi

Gryzon ma rację, bo te rośliny potrzebują bardzo dużo światła, i stojąc na oknie w terrarium mogłyby się ugotować. Po co komplikujesz sobie życie? Nie lepiej byłoby wystawić rośliny na pole?

Nie każdy ma takie włości żeby własne pole mieć i na nie rośliny wystawiać.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam wszystkie na roślinki na dworze, tylko chciałem mieć miejsce gdzie mogę przechować roślinki które nie zimują w okresie chłodniejszych miesięcy.

Odnośnik do odpowiedzi

A okno mam od strony południowej więc myślę że roślinką nie będzie tak gorąco w okresie około od października do marca, kwietnia.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam wszystkie na roślinki na dworze, tylko chciałem mieć miejsce gdzie mogę przechować roślinki które nie zimują w okresie chłodniejszych miesięcy.

To sie zdecyduj jakie chcesz tam rosliny trzymac bo najpierw mówisz ze kapturnice i mucholówki a teraz ze chcesz miec miejsce na roślinki które nie zimują w okresie chłodniejszych miesięcy. wacko

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kapturnicę i muchołówki chciałbym trzymać tak przez miesiąc np pod koniec września do początku listopada kiedy na dworze już potrafi przymrozić a później po zimowaniu i wtedy chciałbym przeczekać do cieplejszych dni i znowu je wystawić na dwór. Z góry przepraszam ze moje jeszcze bardzo duże luki w wiedzy ale jestem początkujący;)

Edytowane przez Ghost
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.