Cephalotus Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Podłoże wygląda pięknie, tylko czemu nie ma wody? Muchołówka będzie jeszcze ładniejsza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurand Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Wody . . . snakke mi pisał żeby była non stop w podstawku a Mekk żeby podlewać co drugi dzień . . . już nie wiem kogo słuchać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) W upalne dni jak dzisiejszy powinna cały czas być woda w podstawku. Natomiast jak będą pochmurne dni można ograniczyć podlewanie. Najlepiej w okresie od wiosny do jesieni (od marca/kwietnia do października/listopada) trzymać całą dobę muchołówkę na zewnątrz ale trzeba ją do tego przyzwyczaić. Edytowane 6 Lipca 2012 przez adam69691 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurand Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 A nie zgnije ? wiesz pytam ponieważ to moja pierwsza i nie wiem za bardzo jak ją hodować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Nie zgnije.Najlepiej trzymać wodę w podstawku 1-2 cm w zależności od wysokości doniczki. Po jakimś czasie hodowli sam będziesz wiedział jak podlewać. Edytowane 6 Lipca 2012 przez adam69691 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi