CFHs Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Możecie się pochwalić już jakimiś gigantami? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Na razie 3cm red dragon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nerka99 Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 kilka pułapek mojego Dingley Gianta ma po 3-3.2 cm, ale to liście jeszcze z zeszłego roku, więc nie wiem czy się liczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artistide Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 D. muscipula 'Regular Form' (2 pułapki) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Dionaea muscipula 'red green' 3,9cm (zdjęcie prześle jak naprawię aparat). Edytowane 8 Czerwca 2012 przez owadomaniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Dionaea muscipula 'red-green' 3,9cm (zdjęcie prześle jak naprawię aparat). Dionaea muscipula 'Fine Tooth x Red' 8 cm (zdjęcie prześlę jak naprawię aparat). Ale - całkiem poważnie - parę dni temu śniło mi się, że miałem 'Mutant' z takimi pułapkami po ok. 8 cm. Ehh... W tym roku na razie to tak standardowo - lekko powyżej 3 cm parę kultywarów. Jak się pojawi coś szczególnie dużego to wrzucę zdjęcie. Fajnie, że powstał taki temat. Evul, masz miłą żabkę na ekierce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Ale ja mówię całkiem serio! Aparat mi się zepsuł i nie mam czym zrobić fotki. Edytowane 8 Czerwca 2012 przez owadomaniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiokouczan Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) 4 cm "Royal red" W tamtym roku ( już na działce była) było koło 4,5. PS: widzę, że nie tylko ja mam komplecik z Animal Planet Edytowane 8 Czerwca 2012 przez VanDreyer Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 U mnie też na razie tak sobie - około 3 cm. Poza tym - wiem, że to nie temat konkursowy jak na CPUK, ale nie mierzycie swoich pułapek dokładnie. Proponuję poświęcić te największe i zmierzyć je jak coś złapią i są zamknięte. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Ja również zamieszczę zdjęcie pułapki która ma około 3 cm. Dionaea Muscipula "Typical" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos333 Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Dionaea 'Jaws Smiley'- 3,5cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Typical, 3,3 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 9 Września 2012 Autor Share Napisano 9 Września 2012 3,9cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi