sknerus Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Dlaczego tak się dzieje iż moja muchołówka rośnie ale wypuszcza małe pułapki średnio około 0,5cm Stoi na zewnątrz na balkonie po południowej stronie. ale mi się zrymowało Podlewane regularnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) W jakim wieku jest roślina? Jeśli dopiero co wykiełkowała to raczej to jest normalne że produkuje małe pułapki. Edytowane 9 Czerwca 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sknerus Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2012 Mają po około dwa lata, praktycznie od początku są u mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomason Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Najczęściej roślina wyksztalca małe pułapki gdy ma się dzielić lub gdy już to zrobiła. Możliwe że póki co widoczny jest tylko jeden stołek wzrostu z czasem zobaczysz nowe pułapki wyrastające z nowego stożka wzrostu. Cierpliwości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Krótko mówiąc, jesteś bogatszy o jedną roślinkę. Jeżeli ten fakt się potwierdzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Najczęściej roślina wyksztalca małe pułapki gdy ma się dzielić lub gdy już to zrobiła. Moje muchołówki o tym nie wiedzą, ale to dobrze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi