PowerpointPL Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) .... Czasami zaglądam do mojej muchołówki i widzę zdechłe muchy itd... Oczywiście nie w pułapkach obok pułapek,albo w wodzie w podstawce. Co jest przyczyną? Raz zobaczyłem zdechłą muchę w pułapce,nie zamkniętej wcześniej. Edytowane 9 Czerwca 2012 przez PowerpointPL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Może Twoja muchołówka wydziela jakiś smrodek, który jest tak silny, że nie tylko przyciąga muchy, ale je zabija . Edytowane 9 Czerwca 2012 przez owadomaniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWELzPOLSKI Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Obok pułapek mogą być już te strawione, a w wodzie te, które wpadły do wody i się utopiły… Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 To ma sens Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerpointPL Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2012 Rzecz w tym,że 2 pułapki są tylko zamknięte.Więcej nigdy nie było zamykanych.Mam tę roślinę półtorej miesiąca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi