Kosa1984 Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Będą dobrze rosły w samym torfie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony 23 Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Ok, dzięki za szybką odpowiedź. A tak na początek, mam kupić kilka w jednej doniczce, czy po jednym okazie, czy zależy to od gustu ? Edytowane 19 Czerwca 2012 przez zielony 23 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Ok, dzięki za szybką odpowiedź. A tak na początek, mam kupić kilka w jednej doniczce, czy po jednym okazie, czy zależy to od gustu ? To już zależy od Twojego gustu, ale na początek lepiej będzie kupić po jednym okazie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony 23 Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Ok, a ten torf może być wysokosphagnowy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerpointPL Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Dodaj kwaśnego torfu i gruboziarnistego piasku do rosiczek w proporcji 2:1 .Żebyś się więcej nie pytał polecam lekturę: http://roslinyowadozerne.eu/art/hodowla/po...zbanecznika.php A tutaj małe zdanie z innej strony:Gruboziarnisty piasek zwiększa drenaż i poprawia stabilność. Edit:Widzę,że się spóźniłem Ale i tak to obojętne czy z piaskem czy bez Edytowane 19 Czerwca 2012 przez PowerpointPL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Dodaj kwaśnego torfu i gruboziarnistego piasku do rosiczek w proporcji 2:1 .Żebyś się więcej nie pytał polecam lekturę: http://roslinyowadozerne.eu/art/hodowla/po...zbanecznika.php A tutaj małe zdanie z innej strony:Gruboziarnisty piasek zwiększa drenaż i poprawia stabilność. Edit:Widzę,że się spóźniłem Ale i tak to obojętne czy z piaskem czy bez Dla tych rosiczek sam torf kwaśny w zupełności wystarczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi