Redgreen Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Dobre książki SF mają to do siebie że wciągają w miarę czytania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Szczególnie w rozbujaniu fabuły podkreśliłbym rolę wątku grzyba - mistrzostwo świata. Poezja. Piątka. I nawet te dość infantylne nazwy organizmów przestały przeszkadzać (chociaż zrozumiałem genezę i rolę takiego, a nie innego nazewnictwa, to ciągle miałem przed oczami moją siostrzenicę, która w podobny sposób nazywa moje rośliny Zastanawia mnie, jak te nazwy wyglądają w anglojęzycznym oryginale. Dobre książki SF mają to do siebie że wciągają w miarę czytania Warto zaznaczyć, że nie jest to czyste sf, a w dużym stopniu powieść przygodowa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robusiek Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Dzisiaj skończyłem (praca, szkoła ) Ksiązka zaczyna się strasznie nudnie... nie wiem moze to tylko moje odczucie. Ale potem... Najepsza ksiązka jaka przeczytałem! Coś pięknego! Zajmuje główne miejsce w mojej biblioteczce! Arturr0 - dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2012 Arturr0 - dzieki Ależ nie ma za co . Miło mi to słyszeć i zachęcam innych . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Widzę, że długie jesienne wieczory sprzyjają lekturze. Zimowe będą jeszcze dłuższe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi