allgreen Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) Witam oto kilka najładniejszych (z tego roku) zdjęć z mojej hodowli, pokażę tu tylko zdjęcia rosiczek a w szczególności tych z grupy miniaturowych. Zachęcam do ich hodowli, polecam je średnio zaawansowanym a nawet początkującym hodowcom. Wszystkie r. miniaturowe są u mnie hodowane od gemmae. Rośliny to: Drosera paleacea ssp. rooseana 1 Drosera omissa 2-5 Drosera pulchella 6 Drosera scorpioides 7-9 Drosera peltata 10-11 Drosea spatulata 'White Flower'12 Edytowane 2 Lipca 2012 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) Piękne zdjęcia .Roślinki ładnie kwitną widać że mają u Ciebie wspaniałe warunki. Nie mogę się napatrzeć . Gratuluję i powodzenia w uprawie tych fascynujących roślin Edytowane 11 Lipca 2012 przez sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Łyżeczkowata po prostu przepięknie wybarwiona . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi