dyzio Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Cześć, Może ktoś z was wie, czy we Wrocławiu jest jakiś sklep typowo z roślinami owadożernymi (coś innego niż OBI )? Jeśli tak to proszę o namiary. pozdro! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Nie, właściwie w Polsce nie ma żadnego stacjonarnego sklepu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Nie wiem na ile info aktualne bo ze starego źródła ale we Wrocławiu - ul. Czekoladowa 5, tel. (71) 3110900 sprawdź. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Plac Legionów "kwiaciarnia i alkohole..." Czasami mają rosiczki, muchołówki a i dzbanek się trafi, na pewno na zamówienie przywiozą z giełdy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Cytat sklep typowo z roślinami owadożernymi (coś innego niż OBI tongue.gif)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Coś innego niż OBI Plac Legionów "kwiaciarnia i alkohole..." Obi też nie jest typowym sklepem z owadożerami, jak się już czepiamy. Zawsze mają parę gatunków na stanie więc doradzam(a bynajmniej mieli). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 allgreen napisał: Nie wiem na ile info aktualne bo ze starego źródła ale we Wrocławiu - ul. Czekoladowa 5, tel. (71) 3110900 sprawdź. To adres marketu OBI Bartnik napisał: Plac Legionów "kwiaciarnia i alkohole..." Czasami mają rosiczki, muchołówki a i dzbanek się trafi, na pewno na zamówienie przywiozą z giełdy. Dzięki wielkie! Na pewno zobaczę co tam mają, ale generalnie chodziło mi o stacjonarny sklep - mam kaprys, idę i kupuję a jak na zamówienie, to też można sobie z jakiegoś internetowego zamówić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 I to na samym końcu miasta;) no niestety takiego sklepu, we Wrocławiu nie ma jakiego szukasz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 8 Lipca 2012 Autor Share Napisano 8 Lipca 2012 Bartnik napisał: I to na samym końcu miasta;) no niestety takiego sklepu, we Wrocławiu nie ma jakiego szukasz. Dziś byłem w Leroy Merlin na Bielanach - znalazłem tam kilka kapturnic i rosiczek A w OBI na ul. Długiej nie mają nawet torfowca, jedynie 80L... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi