happysad Napisano 20 Maja 2006 Share Napisano 20 Maja 2006 Światło słoneczne ma caly czas... Poczekam, jak jesscze wyschnie jedne listek, bede musial pobawic sie w przesadzanie... PS: sorki za ot ale czy muchołówka wypuszcza długie i rozgałęzione korzenie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 20 Maja 2006 Autor Share Napisano 20 Maja 2006 jak długo może się aklimatyzować rosiczka? Ja swoje mam blisko 2 miesiące i na początku rosły bardzo ładnie... Ktos ktoś z Nepenti cos poradzi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2006 a liście ciemnieją nadal... co robić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 Ja przesadziłem, pomogło ale w torfie nic niebylo... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArthasPL Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 A jak często ją podlewasz? ja miałem podobny problem, to podsuszyłem ją i pomogło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi