Bartnik Napisano 16 Maja 2013 Autor Share Napisano 16 Maja 2013 A dziś o 7 rano, aż mi się humor poprawił Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Pięknie to wygląda. :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 16 Maja 2013 Autor Share Napisano 16 Maja 2013 (edytowane) Zmykam Na piwo Edytowane 16 Maja 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Wow, świetna roślina musiał ją hodować jakiś koks Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 17 Maja 2013 Autor Share Napisano 17 Maja 2013 No Dyziowy dzbanecznik:) Ładnie Ci to rosło:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 19 Maja 2013 Autor Share Napisano 19 Maja 2013 Kwiat drosera rosena Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 21 Maja 2013 Autor Share Napisano 21 Maja 2013 Już niebawem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foczu Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Piękne okazy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 22 Maja 2013 Autor Share Napisano 22 Maja 2013 Nowe dzbanki Ampullari w boju:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Kwiat utricularia longifolia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Piękny. Gratuluję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 Cieszy bardzo:) dodatkowo wypuszcza kolejne pędy kwiatowe, nawet nie przepuszczałem, że tak długo trwa rozwinięcie kwiatu około tygodnia, Kosa ile ty masz go dokładnie lat, że jeszcze nie kwitł? Zaczyna mi kwitnąć dodatkowo Utricularia nelumbifolia i Utricularia reniformis:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2013 Bo ja nie lubię muchołówek:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 To są typicale? Trzymasz je na zewnątrz, doświetlasz? Są wspaniałe! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Kosa ile ty masz go dokładnie lat, że jeszcze nie kwitł? Nie wiem, ale u mnie to nie kwestia lat, a średnich warunków. Pływacze funkcjonują gdzieś tam na obrzeżach moich starań. Rośnie ładnie i równo, choć jego rozmiary nie są imponujące, ale za kwitnienie się nie zabiera. To są typicale? Trzymasz je na zewnątrz, doświetlasz? Są wspaniałe! Pytanie wprawdzie nie do mnie, ale pozwolę sobie stwierdzić, że regulary to nie są z pewnością. Obstawiam, że któryś z kultywarów rosette. Istotnie, robią wrażenie, szczególnie, biorąc pod uwagę, że to dopiero czerwiec. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi