Bartnik Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Dokładnie roślina matka Dionaea muscipula 'Australian Red Rosette' Rośliny przez zimę były namnażane w in-vitro następnie w lutym trafiły do doniczek po około 16, 17 okazów i pod lampy gdy temperatury na to pozwalały trafiły na balkon, niestety po przeprowadzce z braku miejsca i pieniędzy musiałem sprzedać tą kępkę pozostawiłem sobie mniejszą. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Kępka już sprzedana czy jeszcze jest dostępna? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Ja już szybciej powiem , że jest sprzedana . Widzę , że dużo osób była nią zainteresowana. Również powiem , że nie ja jestem kupcem . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Dwie kępki sprzedane, ale obserwujcie za jakiś czas jak zdejmą mi gips będzie wiele takich doniczek, ale już z innymi kultywarami muchołówek. Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Cefal w tym roku stwierdził, że jednak się nie wybarwi:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Ładny, ale już od jakiegoś czasu patrzę za Giantem , albo innym kultywarem . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Dzbanek w dzbanku(jakość woła o litość, zdjęcie robione telefonem.) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Znów cefal Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 piękny cefalotus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuczesany Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Mój wygląda podobnie tylko że jest 100 razy mniejszy xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Piękny cefalek A jak tam się trzyma H. ciliata? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Szczerze nie wiem:) Terrarium z H. ciliata przeniosłem do piwnicy, a że mam pełno pracy, korzystam z dobrodziejstwa pełnej automatyzacji i od kilku tygodni nie zaglądałem:) Jutro idę dolewać wody do zbiornika to pyknę kilka fotek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Przepiękny ten Cephalotus! Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez beginner Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ow-ad Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Robi OGROMNE wrażenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 10 Września 2013 Autor Share Napisano 10 Września 2013 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi