Bartnik Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Coś z miniaturowych: czyli"mały las" drosera roseana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Świetnie to wygląda jak dużą masz doniczkę? Zawsze chciałem mieć taki "lasek" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Bardzo piękny "mały las" drosera roseana ,zazdroszczę Ci . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Dziękuje Jak dużą doniczkę nie wiem, mam ich w doniczkę ok. 22 dorosłe i 8 młodych, które wyrastają "z boku" dużych:) Posiadam jeszcze kilka takich doniczek różnych rosiczek miniaturowych, ale powoli za parę dni nowe zdjęcia:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Za parę dni ?Można dokładniej ,bo nie mogę się doczekać kolejnych fotek .Kiedyś będę musiał sobie takie sprawić . P.S Mógłbyś zrobić zdjęcie całej doniczki (doniczek ) ? Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Często nie doceniana czerwona piękność Drosera pygmaea: Jeśli nie jest to zabronione, to w ciągu tygodnia będę miał na sprzedaż 5 doniczek z tymi roślinkami od 8 do 16 roślin w doniczce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) UWAGA, UWAGA "Cewcio" postanowił rosnąć wypuścił ok 22 dzbanuszki(w całej doniczce, zdjęcia jednej strony) Jutro jak czas dopisze kwitnąca Drosera pulchella x nitidula Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chigi Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Ale ładny Cewcio piękny widok, ta zieleń również planuje sobie zakup takiej roślinki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Dzbankowce czy na pewno parapetowce...??? Mam nadzieje, że nie zanudzam:) Oczywiście nie ma tam żadnej d. pygmaea Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Abstra[beeep]ąc trochę od pięknych roślin - masz przyjemny krajobraz za oknem. :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Faktycznie. Bardzo ładny widok. Co to za miejsce? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Dokładnie widok z okna mam na puszcze jodłową(Świętokrzyski Park Narodowy) Jak chcecie jutro zrobię parę zdjęć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Lucky one. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Fajne roślinki a widok ZAJE***** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Możesz następnym razem specjalnie wrzucić dla mnie zdjęcia bez obróbki. Bo od nasycenia kolorów/kontrastu aż oczy bolą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi