Skocz do zawartości

Owadożerne pole Bartnika:)

Rekomendowane odpowiedzi

Najpierw specjalnie zdjęcia dla Alberciarz, są słabej jakości trudno mi wykonać zdjęcie przez szybę(nieustannie zaparowaną) mam nadzieje, że jednak wszystko pokazałem, na pierwszym z nich mech zniszczony przez grzybnie na drugim nowa infekcja "grzybka" i on sam w roli głównej:)

A możesz napisać jak sobie z tym poradziłeś?

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Szczerze bardzo prosto i bez zbędnych filozofii:) Biorę patyczek do nabijania szaszłyków:) i niszczę grzybnie "pajęczynkę" widoczną na zdjęciu po takim zabiegu mam z głowy grzyba dopóki pilnuje odpowiedniej wentylacji w terrarium( Z tym mam problem zna ktoś jakiś dobry już gotowy system do podłączenia w terrarium nie chodzi mi tu o wentylatorki wyciągnięte z "peceta" ?)

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Coś soczystego

Jak to mówią mężczyzna zmiennym jest więc nie mogłem zdecydować się które dodać a dodaje wszystkie

Niestety ostatnio miałem niemiły incydent dlatego zabraniam kopiowania moich zdjęć, bez mojej zgody jest trochę nie miło gdy widzisz swoje zdjęcie u kogoś na aukcji!!!

P2162660.JPG

P2162664.JPG

P2162665.JPG

P2162667.JPG

P2162675.JPG

Odnośnik do odpowiedzi

"Mary się rozrosła;p heh wkradł się błąd;p " - Chodzi o blood mary |

"Żadna rebcia po pierwsze nie ten pokrój rośliny:)" - Tutaj jest że NIE jest to rebecca sopper .

Właśnie Bartnik pisze że był błąd , i że "nie ten pokrój rośliny:)" jak mówi Janocix :) .

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.