tojcik Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Najpierw specjalnie zdjęcia dla Alberciarz, są słabej jakości trudno mi wykonać zdjęcie przez szybę(nieustannie zaparowaną) mam nadzieje, że jednak wszystko pokazałem, na pierwszym z nich mech zniszczony przez grzybnie na drugim nowa infekcja "grzybka" i on sam w roli głównej:) A możesz napisać jak sobie z tym poradziłeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2013 Szczerze bardzo prosto i bez zbędnych filozofii:) Biorę patyczek do nabijania szaszłyków:) i niszczę grzybnie "pajęczynkę" widoczną na zdjęciu po takim zabiegu mam z głowy grzyba dopóki pilnuje odpowiedniej wentylacji w terrarium( Z tym mam problem zna ktoś jakiś dobry już gotowy system do podłączenia w terrarium nie chodzi mi tu o wentylatorki wyciągnięte z "peceta" ?) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2013 A już niebawem w sprzedaży Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 16 Lutego 2013 Autor Share Napisano 16 Lutego 2013 Coś soczystego Jak to mówią mężczyzna zmiennym jest więc nie mogłem zdecydować się które dodać a dodaje wszystkie Niestety ostatnio miałem niemiły incydent dlatego zabraniam kopiowania moich zdjęć, bez mojej zgody jest trochę nie miło gdy widzisz swoje zdjęcie u kogoś na aukcji!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Ładny listek adelae i hmm glony też ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 16 Lutego 2013 Autor Share Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Glony? Pewnie tak:) Edytowane 17 Lutego 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Chodziło o mech ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 (edytowane) Mary się rozrosła;p heh wkradł się błąd;p Żadna rebcia po pierwsze nie ten pokrój rośliny:) Edytowane 18 Lutego 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Rebcia ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Rebcia ? Rebecca Sopper Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Rebecca Sopper Wiem domyśliłem się, ale czy to jest rebecca sopper ? Edytowane 18 Lutego 2013 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Rebecca Sopper ma węższe liście ten dzbanecznik bardziej przypomina Bloody Mary. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 "Mary się rozrosła;p heh wkradł się błąd;p " - Chodzi o blood mary | "Żadna rebcia po pierwsze nie ten pokrój rośliny:)" - Tutaj jest że NIE jest to rebecca sopper . Właśnie Bartnik pisze że był błąd , i że "nie ten pokrój rośliny:)" jak mówi Janocix . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 26 Lutego 2013 Autor Share Napisano 26 Lutego 2013 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 No fajnie Ci to rośnie. Jeśli możesz to wrzuć jakieś fotki całości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi