Bartnik Napisano 27 Lutego 2013 Autor Share Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) Jedna z trzech sióstr z Queensland Drosera prolifera</b> Edytowane 2 Marca 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 Drosera scorpioides Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Masz ładne pigmeje . Może byś porobił zdjęcia reszcie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 Będę się starał systematycznie dodawać zdjęcia całej mojej kolekcji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) Sporo miejsca musi Ci to wszystko zajmować. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez daro7979 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 2 Marca 2013 Autor Share Napisano 2 Marca 2013 Oj wcale nie tak dużo trzy parapety, stolik, i balkon. Drosera roseana miniaturowa piękność Według mnie najładniejsza miniaturowa:* Które z tych 3 zdjęć jest według was najładniejsze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) Według mnie również , wszystkie ładne zdjęcia .Jaka Średnica jednej rośliny (około)? To co mi wysłałeś to aby na pewno roseana , bardziej przypomina scorpioides ? Edytowane 2 Marca 2013 przez sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 2 Marca 2013 Autor Share Napisano 2 Marca 2013 Największa ma coś koło 1,5 cm, to co wysłałem to na pewno roseana. Tak rosną najpierw do góry a następnie rozkładają liście jak choinka;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Ok , każda już rośnie jak szalona , 3 zdjęcie chyba najlepsze .A wysłałeś mi ogromną ilość pulchelli , ponad 23 ,a jedna ma 1,1cm średnicy ^^ . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Najładniejsze pierwsze zdjęcie super rośłinki. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez daro7979 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) W końcu cefal ruszył gdy do mnie dotarł był w średnim stanie, następnie przeprowadzka mu porządnie zaszkodziła zostały mu dwa listki i po prawie roku odżył Edytowane 9 Marca 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Niezły dzban , jaka wielkość ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 Nie jest jakiś super wielki 3,8 cm a dorasta do 5 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Duży .Jak się wybarwi będzie piękny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Ten cefal "siedzi" w terrarium? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi