Bartnik Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 Nie, cały czas jest na parapecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 Owadożerna sałata "żeby nie było", że wujek Bartnik uśmierci każdego tłustosza, nie uśmierci a nawet ma ich dużo:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 20 Marca 2013 Autor Share Napisano 20 Marca 2013 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 26 Marca 2013 Autor Share Napisano 26 Marca 2013 Utricularia calycifida Już niedługo pierwszy raz będzie kwitł u. longifolia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 Ładne . Mam nadzieję , że wstawisz zdjęcia kwiatów longifolii . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 28 Marca 2013 Autor Share Napisano 28 Marca 2013 Doszły mnie słuchy, że wujek Bartnik ma nie wybarwione hele;p;p otóż ma, oprócz pewnego chwasta... czytaj midoxy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Malutka adelae(15 cm) Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Faktycznie karłowata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Mój cefal chyba dorasta:) czas zacząć się golić z takim zarostem;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Powoli biorę się za przeróbkę szafy wnękowej na terrarium, dokładnie miejsca pod szafę wnękową Więc jedna z ostatnich sesji:) z terrarium, które najprawdopodobniej pójdzie na sprzedasz. Zwróćcie uwagę na długość pędu kwiatowego U. calycifida ma już ponad 65 centymetrów długości i ani myśli przestać rosnąć Część Helek Rzut oka na "prawie" całość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 17 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Stolony Utricularia alpina x endresii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Masz jakieś kwitnące pływki ?Wrzuć zdjęcie jakiejś rosiczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Niestety nic ciekawego na razie nie mam... Kilka zdjęć cefalka Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Piękne Pulchella x Nitidula . Ładne ujęcie .Chyba , że to D.Occidentalis ssp. occidentalis . Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez Sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Tak na tym zdjęciu była Drosera pulchella x nitidula. Co do tej roślinki nie wiem kompletnie co to za rosica, ale ładnie wygląda:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi