SnaKe Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Cześć! Chciałbym opowiedzieć trochę o mojej skromnej hodowli. Całość znajduję się na południowym oknie, czasami wynoszę je na podwórko. Teraz kilka zdjęć: Cała hodowla ogółem: Młode muchołówki Regular form: Tutaj już trochę większy okaz: Natomiast tutaj młodziutka muchołówka Red-green, która już prawie uschła, ale udało mi się cudem ją uratować: Teraz moje rosiczki: Drosera capensis: Drosera madagascariensis: Za wszelkie błędy i jakość niektórych zdjęć przepraszam. Zapraszam do oceniania i komentowania mojej małej parapetowej hodowli. Następne zdjęcia wrzucę za rok jak dokupię sobie jakieś inne roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
requel Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 ładna hodowla byle tak dalej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaKe Napisano 11 Lipca 2012 Autor Share Napisano 11 Lipca 2012 Dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Trochę tego jest na tym parapeciku . Szczególnie ta jedna muchołówka robi wrażenie (na dole po lewej) - pewnie duma hodowli, co ? To jakaś odmiana, czy regular form? Od dawna masz te roślinki, czy dopiero pierwszy sezon? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi