>>nepenthe<< Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Witam.. Moje 4mm kiełki rosiczek wypuściły pędy kwiatowe takie niteczki o długości 5mm .. Czy kiełki przeżyją ?? Czy mam coś z nimi zrobić ?? Niestety zdjęć nie wystawie mój aparat nie ujmuje tych maleństw .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinnamon Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 4mm siewki nie mogą wypuścić pędów kwiatowych. To pewnie jakieś chwasty w pobliżu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konopik Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 A przypadkiem nie wypuszczają kolejnego liścia...U małych siewek tak to wygląda (przynajmniej u mnie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
>>nepenthe<< Napisano 24 Lipca 2012 Autor Share Napisano 24 Lipca 2012 Gdy się przed chwilą przyjrzałem tym siewką to stwierdziłem że mogą być to listki tylko już rosnące do góry a nie przy ziemi . Konopik miałeś rację .. Dzięki za informacje . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
>>nepenthe<< Napisano 24 Lipca 2012 Autor Share Napisano 24 Lipca 2012 Temat uznaję za zamknięty .. >> DO ZAMKNIĘCIA << Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi