Skocz do zawartości

Dzbaneczniki z Leroy Merlin

CFHs

Rekomendowane odpowiedzi

Będąc dziś w Leroy Merlin udało mi się trafić na super okazję.

Dwie doniczki sporych dzbaneczników (w każdej po 2 spore rośliny, największe liście mają ponad 50cm) po 16zł każda.

Tak niska cena była wynikiem utracenia przez rośliny wszystkich dzbanków.

Zaryzykowałem i kupiłem z nadzieją uratowania roślin.

I tu moje pytanie, jesteście może w stanie zidentyfikować te dzbaneczniki, mimo, że nie mają dzbanków?

post-6034-1343235306_thumb.jpg

post-6034-1343235391_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Stwierdzam, że zrobiłem interes życia. Faktycznie miesiąc temu jak byłem w Leroy każdy z nich kosztował po 170zł. Dziś znalazłem je na wyprzedaży -70%, nie było na nich żadnej ceny więc poszedłem do gościa z działu ogród. Po 10minutowych poszukiwaniach tych dzbaneczników na liście roślin przecenionych gość powiedział "jakoś dziwnie mi koleżanka napisała, kosztowały 52zł więc za jednego 16zł" na kartce było napisane "plants" co sprzedawca uznał za nazwę. Więc zamiast 52 zł za każdego zapłaciłem po 16... Jak się ktoś z kierownictwa w LM zorientuje jaki błąd popełnił ten sprzedawca to chyba go wyleją :D

Edytowane przez CFHs
Odnośnik do odpowiedzi

Witam, u mnie w Leroy Merlin w Bielsku-Białej również sprzedają tą odmianę.

Kupiłem jednego bez dzbanków po 70% obniżce z 135zł. Reszty jeszcze nie przeceniają, ale widzę, że nikt ich nie kupuje i z tygodnia na tydzień marnieją... Pewnie za niedługo będą w promocji ;)

Również dwie rośliny, zapewne z tej samej szklarni ;)

Mój wypuszcza ładnie nowe liście, ale jeszcze nie pozbierał się na tyle, aby wytwarzać dzbanki.

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, u mnie w Leroy Merlin w Bielsku-Białej również sprzedają tą odmianę.

Na Ul. Powstańców (chyba jakoś tak) obok Auchana? :) Jak byłem na wakacjach u mojej cioci w Bielsku to widziałem muchołówkę za 30zl i Ventrate za 240zl. Przyszedłem tam po kilku dniach i już go nie było. Ciekawe kto go kupił...

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.