xillo Napisano 2 Sierpnia 2012 Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Tak, dokładnie ten sklep Byłem dzisiaj popatrzeć na wyprzedaże - niestety dzbaneczniki rozpłynęły się w powietrzu, przypuszczam, że zostały wyrzucone, albo zabrał je ktoś z obsługi sklepu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2012 Tak, dokładnie ten sklep Byłem dzisiaj popatrzeć na wyprzedaże - niestety dzbaneczniki rozpłynęły się w powietrzu, przypuszczam, że zostały wyrzucone, albo zabrał je ktoś z obsługi sklepu... A Ty kiedy swojego kupiłeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Mniej więcej 2 miesiące temu. Za około miesiąc mają być nowe okazy w sklepie, a te jednak poszły bardzo szybko na wyprzedaży - pytałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Więc te dwa które widziałeś ostatnio są u mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Na Ul. Powstańców (chyba jakoś tak) obok Auchana? Ul. Bohaterów Monte Cassino, więc prawie zgadłeś . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Ul. Bohaterów Monte Cassino, więc prawie zgadłeś . Czułem że ta nazwa ma coś wspólnego z wojną dlatego skojarzyłem to sobie z powstaniem Przypomniała mi się jeszcze jedna historia jak tam byłem na święta w zeszłym roku- D. Capensis za 35zl. Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Miranda zaczyna kwitnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Dasz zdjęcia ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 haha, ale jaja, mi też Widać że roślinki 'po rodzinie' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Znów byłem w Leroy i znów ... 89zł. Strasznie wymęczony i bez dzbanków ,a tyle kasy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 We Wrocławiu w LM wszystkie owadożery są po 16,50 zł w tym ventraty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 We Wrocławiu w LM wszystkie owadożery są po 16,50 zł w tym ventraty 'Ventrata' to nie miranda . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 'Ventrata' to nie miranda . Wiem, dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Dam jutro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 No i druga miranda mi kwitnie, jak na komendę Jak tylko kwiaty się otworzą to wrzucę zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi