sphagnum Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Zazdroszczę tych promocji. W Zielonej Górze ani w Casto, ani w LM nie znają chyba pojęcia przeceny, mimo, że rośliny najczęściej nie mają dzbanków w ogóle, bądź dzbanki są już mocno zeschnięte. A już rekordem była cena dwóch ventrat w jednej doniczce w Casto (oczywiście obie bez dzbanków) - 150zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Też poczekam z wrzucaniem zdjęć do czasu aż mi się kwiaty otworzą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Dodaje zdjęcie tak jak obiecałem, ale nie z otworzonymi kwiatami ale z pewną anomalią - dwa kwiaty na jednym stożku wzrostu. Spotkaliście się z takim czymś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Tak, choć w większym odstępie czasu i międzywęźli. Ale były naraz dwa (jeden kończył kwitnąć, drugi zaczynał). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 No to dorzucę aktualne zdjęcie mojej mirandy z pędami kwiatowymi: I pytanie odnośnie takiego efektu: Coś nie tak z warunkami, czy 'on tak ma'...? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 norma bądź co bądź jest to pnącze, szuka "podparcia;p" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Piękne kwiaty twojego dzbanecznika. Czy każdy kwiat jest taki sam ? Chyba będzie wypuszczał pierwszy dzban u Ciebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 No to moje kwiaty: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 15 Października 2012 Autor Share Napisano 15 Października 2012 Kolce zamiast kwiatów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Pierwszy dzbanek na Mirandzie, dwa kolejne w drodze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Pierwszy dzbanek na Mirandzie, dwa kolejne w drodze Doświetlasz mirandę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Awesome! Edytowane 1 Grudnia 2012 przez CFHs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Może troszkę to niepolityczne, ale nie doświetlam, wisi po prostu przed południowym oknie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Może troszkę to niepolityczne, ale nie doświetlam, wisi po prostu przed południowym oknie. I jeszcze Tobie dzbankuje... Najs! Ty aby na pewno w Polsce mieszkasz, bo u mnie od dłuższego czasu ciemnica taka, że capensisy zaczęłyby narzekać bez doświetlania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 27 Lutego 2013 Autor Share Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) Przez 7 mies jedna z Leroy'owych mirand urosła do 130cm Edytowane 27 Lutego 2013 przez CFHs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi