CFHs Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Dziękuje za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nwankwo Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) Wszystko to różne holenderskie hybrydy, niestety bezimienne. Ten na 2 zdj tak będzie wyglądał na starość - http://carnisana.pl/files/products/p.%20hybride.jpg Wystarczyło się spytać co Tobie dałem jako gratis i podesłać zdjęcia na e-mail Edytowane 27 Lipca 2012 przez Nwankwo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 27 Lipca 2012 Autor Share Napisano 27 Lipca 2012 Nie chciałem Cie już męczyć Jeszcze raz bardzo dziękuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Mateusz jest jak oko Saurona, omiata cały kraj wyszukując swoje rośliny i rozpozna wszystko, nawet po rodzaju podłoża i detalach doniczki... trzeba się przyzwyczaić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 27 Lipca 2012 Autor Share Napisano 27 Lipca 2012 Nie tylko swoje rośliny po podłożu potrafi rozpoznać, ale też innych hodowców. Wiedział nawet skąd moja N. miranda pochodzi ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi