CFHs Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Czy owa substancja nadaje się jako podłoże dla owadożerów? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) Powiem tak nie kombinuj:) Przemyśl czemu raczej się nie nadaje... Zresztą było już gdzieś tu o hydrożelach... Edytowane 29 Lipca 2012 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 29 Lipca 2012 Autor Share Napisano 29 Lipca 2012 Hmm nie znalazłem, a dlaczego się nie nadaje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...p;hl=hydro%BFel Zacytuje jedną wypowiedź "powiem tak, mam te kulki w bambusie i zastanawiam sie czy ich nie wywalic. Pamietaj ze to sa hydrozele i bez wody wysychaja, wiec musza byc caly czas zanurzone. Kolejne ze jest to podloze bardzo niestabilne, ogolnie odradzam do czego kolwiek " Edytowane 29 Lipca 2012 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaszarnia Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 Nie przesadzajcie W hydrożelu, który jest tak drobny, jak mąka można hodować z powodzeniem rosice. Część nasion D. dielsiana wysiałem na hydrożel przesycony wodą z hoaglandem nr 2 (1:100) o pH 5,5. Wykiełkowały i od kilku dobrych tygodni mają się bardzo dobrze. Nie widać, by czuły się niestabilne W załączniku jedna z dielsian na hydrożelu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 30 Lipca 2012 Autor Share Napisano 30 Lipca 2012 A co myślicie o hydrożelu jako jeden ze składników podłoża? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Nie widać, by czuły się niestabilne W załączniku jedna z dielsian na hydrożelu No i jak tem te roślinki w hydrożelu rosną? Nadal dają radę, czy przesadzone do torfu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi