sknerus Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Nie przejmuj się tym, z czasem jak kolega Marrom opisała stare kielichy obumierają (zdarza się też i przy nowych) po prostu odetnij a wypuści nowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 po prostu odetnij a wypuści nowe. A po co odcinać? Taki kielich jest jeszcze w ''użyciu'', łapie owady. Odcinać jak już całkiem sczernieje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sknerus Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Odcinać jak już całkiem z czernieje Chciałem zauważyć że w kapturnicy kielichy nie czernieją lecz usychają, a uschnięty nie przerabia owadów a tylko szpeci roślinę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Chciałem zauważyć że w kapturnicy kielichy nie czernieją lecz usychają, a uschnięty nie przerabia owadów a tylko szpeci roślinę. Pomyliłem się... oczywiście, że całkiem uschnięty nie trawi owadów, dlatego powiedziałem że usuwać jak już przynajmniej zeschła górna część kaptura. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi