danny8_1991 Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Parę fotek moich owadożerów, a nóż komuś też się spodobają tak jak mnie. W miarę powiększania się hodowli i galeria będzie się powiększać. Edytowane 13 Października 2012 przez danny8_1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Piękne, choć ta rosiczka z kwiatem (?!) jakoś marnie..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Bo to chyba jest Drosera filiformis choć z tego zdjęcia trudno stwierdzić, ten typ często tak ma jeśli nie ma wprost perfekcyjnych warunków ginie gdy kwitnie... Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Kosa1984 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Jeśli mowa o tym zdjęciu- http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...st&id=15497 to to żaden filiformis. Mi to na D. Intermedia lub na D. Nidiformis wygląda. Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Kapturnica za głęboko posadzona. Słońce ma dochodzić do stożka wzrostu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny8_1991 Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Ta rosiczka to D.nidiformis. Fakt trochę słaba, ale myślę że się pozbiera. Dostałem już kwitnącą. Co do kapturnicy to dostałem już wskazówki, i posadziłem ją trochę wyżej. Tak że myślę że już problem rozwiązany. Wrócę z pracy to postaram się zaktualizować jej zdjęcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny8_1991 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Ok, dokonałem małej aktualizacji mojej galerii. Myślę że kapturnica może już być na takiej wysokości i w końcu się zaaklimatyzuje i zacznie się zbierać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny8_1991 Napisano 13 Października 2012 Autor Share Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Kolejna aktualizacja, o nowo zrobione fotki przybyłych w niedawnym okresie roślin. Co do kapturnicy to niestety padła. Więc fotka usunięta. Edytowane 13 Października 2012 przez danny8_1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi