Radek:) Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Widzę, że też masz syntę 10" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2012 No poza owadożerami jest jeszcze parę innych rzeczy które mnie wciągają, do tego dobsona akurat chcę kupić w najbliższym czasie nowy okular i filtr polaryzacyjny, daje to niezłą frajdę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Z krótką czy długą ogniskową? (do planet czy dsów)? U mnie teleskop stoi nieużywany już dłuższy czas, jakoś przeszło mi nieco, ale sprzedać też szkoda, może powróci astro pasja . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Miałem na myśli tego oznaczonego jako N. sanguinea Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 Mała aktualizacja na jesień Miranda pięknie rośnie: I tak wyglądają powoli zalążki dzbanków: Dwie malutkie ventratraty - z przypadku, ale chyba dobrze się ukorzeniły Kilka młodych muchołówek: I kiełkujące muchołówki: A tutaj - właśnie, potwierdźcie mi proszę - to jest Ventrata, a nie alata? Kawałek kapturnicy Rosiczki, muchołówka, coś co próbuje zrobić się ładnym cefalkiem i wszędobylskie u mnie bananowce A tutaj masa młodych rosiczek, niestety zlewają się z tłem Trochę muchołówek Kwitnący tłustosz Kolejne kapturnice Miranda Junior i braciszek Juniora A ten to sobie tylko w górę rośnie... Podobnie zresztą jak ten wkomponowany w bananowca, tyle że kolory mi się podobają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Potwierdzam x ventrata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi