Wenus Napisano 20 Maja 2006 Autor Share Napisano 20 Maja 2006 właśnie czytam opis na nepenti i tam mówią że tłustosze też rosną na torfowiskach.....teraz zgłupiałam......musze to sprawdzić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 TŁUSTOSZE TEŻ LUBIĄ KWAŚNE PODŁOŻE :!: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askanios Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 A wracając do pożywki. Super sprawa. Jak ją stosujesz- polewasz nią torf, czy wlewasz do podstawki, żeby rośliny 'ciągnęły' tak jak wodę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wenus Napisano 22 Maja 2006 Autor Share Napisano 22 Maja 2006 troche mi szkoda wlać do podstawki, zeby nie stracić za dużo, bezpośrednuio wlewam do podłoża, ale przyznam sie szczerze że wlewam intuicyjnie, bo dokładnie nie wiem jaką ilość powinnam podać. ale roślinki sie nie skarżą wręcz przeciwnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 hehe spox teraz tylko czekać na skład tej odzywki :mrgreen: :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 juz jest podany:P tylko niewiem jak ją zrobisz ;/ tymczasem ja stosuje osmocote Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 27 Października 2006 Share Napisano 27 Października 2006 Sory że odkopuje stary temat. Lecz postanowiłem moja Panią od chemii poprosic o zrobienie takie odzywki. Ona sie pyta jaki jest wzór i sposób zrobienia jaki jest?? Jeśli sie uda pożywka to obstawie komuś kto będzie chciał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi