Rehderi Napisano 25 Stycznia 2006 Share Napisano 25 Stycznia 2006 O to co wyrosło z mojej aliciae . Czyżby zazdrościła binacie jej listków a moze taka moda (jak widać reszta liści jest normalna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 25 Stycznia 2006 Share Napisano 25 Stycznia 2006 Nie martw się, u mnie rosną nie raz bardziej zdziwaczałe. Np. dwa listki się zrosly i był ztego jeden duży. Także widze, że aliciae lubi ze sobą kombinować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husytka Napisano 25 Stycznia 2006 Share Napisano 25 Stycznia 2006 to chyba wynik tego że państwem rządzą bliźniacy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 25 Stycznia 2006 Share Napisano 25 Stycznia 2006 Masz racje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zdybson Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 O to co wyrosło z mojej aliciae . Czyżby zazdrościła binacie jej listków a moze taka moda (jak widać reszta liści jest normalna. rosna jej poprostu rogi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 To przyomina roswidlony jezyk weza, uwazaj bo szykuje sie do ataku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 31 Stycznia 2006 Share Napisano 31 Stycznia 2006 Fajnie to wygląda a moze to małzeństwo skąd wiesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#dzbanecznik# Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 ciekawe czy może jeszcze z takieg listka jeszcze coś ciekawego wyrosnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 rehderi dysponujesz aktualnym zdjęciem tej rosiczki?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 ja mam coś podobnego u sowjego tłustosza jeden liść rozgłęziony na dwa. Fajnie wygląda, a w dodatku jest bardzo mocny, zielony, gruby, widać ze bardzo zdrowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 Fajne zdjęcie... Chyba faktycznie zazdrości binacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 5 Kwietnia 2006 Share Napisano 5 Kwietnia 2006 Rehderi masz nowe fotki tego liścia??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 5 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2006 Liść już dawno przykryły inne ale zrobiłem fotke (troche słabo widać rozgałęzienie ale widać ) oto i ona: I jeszcze jeden ciekawy listek u aliciae: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$zp!3G Napisano 5 Kwietnia 2006 Share Napisano 5 Kwietnia 2006 No żeczywiście troche słabo widać... A co do tego drugiego.. to one są zrośnięte? bo wygląda to tak jak gdyby jeden nachodził na drugi i w ten sposób oba wyszły do góry...:/... Moja Alicja za to ma szersze końcówki...:/ jej liście wyglądają jak języki... Jak bede miał cyfrówke to zamieszcze fotki.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 5 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2006 Tak na drugim obrazku liście też są zrośnięte tylko że rozwinęły się w takim samym czasie i fajnie na siebie weszły tworząc 'daszek'. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi