Radek:) Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Ale możesz przenieść kilka stolonów do innej doniczki i Ci się tam rozrośnie pływacz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 ja mam z carnisany gratisową d.natalensis i też coś takiego wyrasta koło niej.Dlaczego pytasz o to czy z carnisany? Bo u nich magiczne rzeczy się dzieją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Dobrze wiedzieć też z carnisany mam parę doniczek z tym i teraz wiem że to pływacz jutro wystawie zdjęcie dla pewności jak się okaże że to pływacz przesadzę go do innej doniczki i dołączy do mojej hodowli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Faktycznie, to co mam w doniczce to pływacz (stwierdziłem stolony) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Przetrwał zimowanie, nawet mróz nie był mu straszny ....Ehh te pływacze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi