roslina1991 Napisano 9 Października 2012 Autor Share Napisano 9 Października 2012 haha lubie to! Ale kwiatek kosy mnie rozwalił psychicznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 U mnie też pojawił się czteropłatkowy, a ponieważ dopatrywano się w takim cudaku zapowiedzi szczęścia, życzę sobie wszystkiego najlepszego! (: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 A to moja mała anomalia, niestety nie szczęśliwa 4, ale i tak ładna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Cudowne! Tina widzę coś lubi mieć tyle płatków, ile nie powinna mieć . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Z pewnością my lubimy, gdy ma tyle, ile nie powinna mieć. Ok, cztery i sześć płatków widzieliśmy, teraz czekamy na trzy lub siedem. (; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi