Maciej Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Liceum pierwszy rok bio-chem-mat, później medycyna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Przyszły Pan "Dochtor"... Jeszcze tylko ok.;p półtora roku...."bójta się" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Strasznie dużo tych lekarzy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Ja jestem na pierwszym roku jako pracownik fabrycznyXD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Ostatni rok socjologii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Strasznie dużo tych lekarzy. Nie martw się, pewnie nikt i tak nie zostanie w Polsce pracować ;P P.S. Jak upadnie tutejsza moda na rośliny owadożerne to tematykę forum można przerobić na medyczne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Ja tam planuję zostać Niemcy sami się pchają do Szczecina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Ja na pewno chcę zostać, wystarczy mi 6 lat poza domem, żeby nie chcieć nigdzie dalej wyjeżdżać. Poza tym Żary są 30 km od Niemieckiej granicy. Niemcy są nawet całkiem częstymi klientami, bo dla nich polski lekarz to taniocha. Niektórzy nawet 200 km przejadą, bo im się bardziej opłaca, co już ludzkie pojęcie przechodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Ja również nie planuję nigdzie poza Polskę wyjeżdżać. A co do ilości lekarzy na forum, ma to zapewne związek z tematyką biologiczną forum. Na forum o motocyklach są sami przyszli mechanicy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 No to na jakim forum ja powinienem siedzieć, będąc informatykiem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Na kompie wystarczy . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 I tak właśnie rodzą się stereotypy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 No to na jakim forum ja powinienem siedzieć, będąc informatykiem? Po trzecim stopniu studiów też możesz być doktorem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
la_ferrara Napisano 3 Października 2012 Share Napisano 3 Października 2012 Ja jestem studentką III roku fizjoterapii a co za tym idzie również masażystką, certyfikowana z zakresu kinesiology tapingu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pj8d Napisano 3 Października 2012 Share Napisano 3 Października 2012 (edytowane) yyy no to ja juz zupelnie nie wiem co robi tutaj elektryk pracujący jako operator lasera Edytowane 3 Października 2012 przez pj8d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi